joi, 21 iulie 2011

Campania Trender: Lentilele Dailies AquaComfort Plus



M-am bucurat sa aflu ca am fost selectata, impreuna cu alti 29 fellow blindies, pentru a testa lentilele de contact de unica folosinta Dailies AquaComfort Plus. Le stiam de mult si suspinam la ele, insa nu au devenit niciodata o prioritate si au ramas oarecum on my bucket list. Acum ma bucur ca am avut sansa sa le testez, in felul asta m-am convins ca am nevoie de ele :D

Dar sa incep cu ceea ce m-a deranjat usor.

Cum multi dintre cei selectati nu au mai purtat lentile de contact, myself included, pachetele au fost trimise la opticile partenere, ca la ridicarea lor trenderii sa poata beneficia si de informatii suplimentare oferite de personalul de acolo. *awesome*
Initial ni s-a pus la dispozitie o lista cu opticile partenere din fiecare oras, ca sa o putem alege pe cea la care dorim sa ne prezentam. Apoi, cand a sosit momentul sa mergem dupa pachete, au afisat alta lista, cu cate o optica pe oras. Grrr. Stiu ca nu e mare lucru sa ma trimiti in alta parte decat unde am vrut, insa de ce ma mai intrebi? E ca si cum ai intreba un copil "Ce vrei la cina? Inghetata sau bomboane?" si dupa ce raspunde ca vrea inghetata, ii spui "Bine, iti dau broccoli". Evil. Daca imi spuneau din prima sa ma duc la optica X, ma duceam cu zambetul pe buze, insa asa, am avut parte de un mic moment "wtf?".

Odata ajunsa la destinatie, am fost destul de dezamagita sa aflu ca tipa de acolo habar nu avea de campania trender. Mai mult, mi-a marturisit ca au primit pachetul acela si nimeni nu stia pentru ce e sau ce trebuie facut cu el. Asa ca l-au pastrat frumos in sertar, pana au aflat de la mine care e treaba. Nu mi-a cerut nimeni buletinul, asa ca oricine l-ar fi putut ridica in locul meu, dar n-am lasat chestia asta sa ma afecteze.

Trecand la partile bune, am fost placut surprinsa de tipa de acolo, care a fost foarte rabdatoare cu mine si mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu despre aplicarea/scoaterea lentilelor. Mai mult, s-a oferit sa imi puna ea prima pereche, explicand pasii in timp ce ii parcurgea. M-a atentionat ca lentilele se aplica inainte de machiaj, insa n-a deranjat-o ca eram toata plansa si aratam ca un pui de panda dupa ce mi le-a pus :)). Cand a aflat ca trebuie sa fac si poze pachetului, s-a rusinat si s-a scuzat ca nu l-a desfacut intr-o maniera mai putin "salbatica" :)). Dupa alte explicatii, mi-a luat datele, ca in cazul in care voi dori sa le achizitionez, sa stie exact de ce am nevoie. I-am multumit de o mie de ori si ne-am despartit :)

A durat ceva timp sa ma obisnuiesc cu lentilele, dar in cateva ore eram in love. Toata ziua repetam "I CAN SEE!" :)), de parca cine stie ce miracol avusese loc. Lentilele au trecut cu brio testul suprem: tv+computer, iar eu am inceput deja sa ma interesez de preturi :D

Seara, dupa sfaturile si incurajarile surorii mele, care e purtatoare de lentile, am stat cam 30 de minute in fata oglinzii incercand sa mi le scot...a fost un chin :)) dar am reusit pana la urma, si mi s-a promis ca dupa cateva repetari devine floare la ureche. Mi-am spus ca trebuie sa fie muuult mai usor sa le pui decat sa le scoti, desi stiu ca toata lumea zice invers. Urmeaza sa ma conving. Inca nu am folosit a doua pereche.

Desi le-am purtat o singura zi, pot sa spun ca I'm hooked. Lentilele sunt foarte moi, parca sunt facute din gelatina, asa ca nu sunt deloc incomode. Imi place la nebunie ideea de a avea o pereche noua in fiecare zi, pentru ca in caz ca se pierde/zgarie o lentila, nu o sa ma vedeti cum ma trantesc cu genunchii de pamant si incep sa strig in slowmotion "NOOOOOooooooo" :D.
Pentru mine sunt foarte folositoare, pentru ca eu ochelarii de vedere ii purtam numai prin casa, asa ca, in spiritul Florence And The Machine, pot sa spun: THE BLIND DAYS ARE OVER :D

Deja imi fac planuri sa mi le achizitionez si le recomand cu caldura oricui!

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru incurajarare! Si asa mi-era mie frica sa le pun la ochi, acum m-ai speriat si tu :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. come on, its not that bad :))...trebuie doar sa ne obisnuim, sora mea nici nu se mai gandeste la procedeu si in cateva secunde rezolva treaba :) practice makes perfect, I guess :)

    RăspundețiȘtergere