vineri, 22 iulie 2011

Laptele demachiant Elmiplant



Din lipsa de fonduri, in ultima vreme am fost nevoita sa ma axez mai mult pe produse romanesti. Din fericire, majoritatea pe care le-am incercat au fost destul de bune :)

Preferatul meu produs romanesc, pana acum, este demachiantul Elmiplant.

Mi l-am dorit din clipa in care l-am mirosit pe cel al surorii mele :D. Si Oh.Em.Gee.! Nici nu stiu cum sa incep sa va explic cat de entuziasmata sunt de mirosul lui :)). Pot spune ca l-a detronat usor pe cel de la Olay [demachiantul de fata, nu cel de ochi] care, multa vreme pana acum, a fost my no.1 best smelling product. 
Contine lapte de bumbac si vitamina E si are un miros destul de fresh, usor floral si in acelasi timp foarte delicat. Dar, cum nu ma pricep la descrierea parfumurilor, va sfatuiesc sa il mirositi cand mai dati de el prin magazine. Pe sora mea o cam deranjeaza mirosul, deoarece ea prefera produsele cosmetice fara parfum, deci depinde de gusturile fiecaruia. Eu una, l-as mirosi toata ziua :)

Dar sa trecem la chestii mai importante. Eu am demachiantul roz, pentru ten uscat/sensibil, dar mai este si unul verde, pentru ten normal/mixt. Cel roz promite urmatoarele:

"Curata delicat tenul cu un elixir calmant de ingrediente active naturale! Bucura-te de beneficiile laptelui de bumbac, un ingredient care hraneste eficient pielea si reduce iritatiile. Intretine frumusetea pielii cu vitamina E, un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare."

Eu nu cred ca un produs demachiant poate avea toate efectele promise, datorita faptului ca nu sta decat 1-2 minute pe fata si nu are timp sa fie absorbit in piele, pentru ca ingredientele sa aiba ocazia sa actioneze. Cu toate astea, demachiantul Elmiplant este unul destul de delicat, care indeparteaza rapid si usor machiajul, fara sa irite pielea. Pentru ochi, eu folosesc un demachiant bifazic, asa ca nu ma pot pronunta la capitolul asta. Insa pentru fata si gat, e perfect. Pielea ramane fina si hidratata.
Dupa cum spune si ambalajul, este un lapte demachiant, deci are o textura foarte usoara, iar in combinatie cu mirosul, eu il consider perfect pentru vara.

Un plus pentru multi ar fi faptul ca nu contine parabeni sau parafine. In schimb, contine alcool.

Ambalajul imi place destul de mult. E simplu, nu are o culoare prea stridenta si cel mai mult ma incanta faptul ca nu trebuie sa fiu prea atenta cand umblu cu el, de frica sa nu se rupa capacul, asa cum am mai patit-o.

Costa in jur de 15 lei si are 200 ml. Se consuma destul de greu, fiindca nu e nevoie de o cantitate foarte mare pentru intreaga fata + gat.

Din punctul meu de vedere, este un produs foarte bun, dar va invit sa il incercati si sa va convingeti singure de asta :)

3 comentarii:

  1. Produsele romanesti sunt grozave. Eu m-am axat pe ele din dorinta de a sustine economia Romaniei :) Ador si crema Bioten, cleanserul cu aloe Farmec, demachiantul bifazic Farmec and many others.

    Bune si ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  2. le foloseam si inainte, dar in proportie mai mica :) mi-as dori sa incerc gelul de curatare de la farmec....insa recunosc, urasc ambalajul, ceea ce ma face sa il ocolesc de cele mai multe ori ><

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult aroma lui :)

    RăspundețiȘtergere