luni, 25 iulie 2011

Quick tip

Chiar daca nu multe fete vorbesc despre asta, we all do it :) well...most of us...a lucky few don't need to.

Despre ce vorbesc? Epilat, of course :) Si nu ma refer la orice zona, ci la zona buzei superioare, a.k.a. le moustache *french accent* ^^

Bine, si daca tot am recunoscut ca mai toate practicam aceasta activitate, sa vorbim despre metode, doua la numar, din punctul meu de vedere. Penseta si ceara. Cu epilatorul nu cred ca are cineva tupeul necesar, iar de lama nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva. Desi am avut o profa in liceu care mai mereu avea o "umbra" in zona aia....aceeasi profa mai purta si fuste, iar sub ciorapii nude se puteau vedea fire lungi de par, lipite de picior....ma rog, poate asa se distreaza unii, nu ma pronunt :|.
Revenind la metode, eu folosesc benzile de ceara rece. Cand eram mai tanara si mai curajoasa, foloseam penseta. Acum, o folosesc daca mai este nevoie, dupa benzi, cand oricum zona e amortita :)

 Benzile folosite de mine

Aparent, eu am pielea mai sensibila, pentru ca in majoritatea cazurilor, dupa folosirea benzilor de ceara, in zona respectiva imi apar cosuri (din cate am inteles, multe fete au problema asta). Asa ca eu mi-am dezvoltat o alta metoda post-epilare. Inainte foloseam servetelul acela care vine in pachet si lasam solutia ramasa pentru inca o jumatate de ora, sa imi calmeze pielea. Acum ca ma gandesc la asta, nu stiu cat de indicat e si cat de corect procedam, dar aveam impresia ca daca sterg solutia imediat, ma irit. Mai nou, folosesc this baby right here:

 
Face minuni :)
Dupa epilare, folosesc servetelul special doar pentru a indeparta orice reziduu de ceara, apoi un servetel de hartie pentru a elimina excesul de solutie, iar la urma pulverizez apa termala. Dupa ce se usuca, repet procedeul de 2-3 ori, pana simt ca zona s-a calmat, apoi folosesc o crema hranitoare. Pentru mine, sistemul asta functioneaza si in cele mai multe din cazuri nu mai am probleme cu aparitia cosurilor.
Bineinteles ca apa termala mai are si alte intrebuintari, dar cel mai mult ma ajuta in aceasta situatie.

Stiu ca nu e cine stie ce beauty tip, insa pentru mine a fost o revelatie la vremea lui :D

PS: daca nici o alta metoda de epilare nu da roade, puteti oricand incerca asta:


Have a nice day ^^

4 comentarii:

  1. aceleasi benzi folosesc si eu :D thx for the ideas

    RăspundețiȘtergere
  2. no problem, sper sa te ajute :D
    eu cred ca am nimerit un lot mai rau de data asta, ca benzile nu smulg nimic :)) insa celelalte pe care le-am avut isi faceau treaba destul de decent :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc ceara calda, smulge tot si parca nici nu se irita zona f. tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, ceara calda e mult mai eficienta, dar mi-e mai comod cu benzile :P

    RăspundețiȘtergere