marți, 9 august 2011

Fun accessories: part 1


Woo ^^ 
What do we have here? Why it's my fun box, of course ^w^

These are my fun accessories, most of them hand made things. Am decis sa vi le arat in 2 parti pentru ca sunt prea multe poze, asa ca maine va fi postarea cu brose, iar restul le veti vedea acum.

I know you're excited, so let's begin.


De cand n-ai mai purtat o coronita? Confess! Well, nici eu nu prea le port :-"Anul trecut am fost blonda si imi placea cum imi sta cu ele. Acum not so much. Don't know why. 
Pe cea cu floare am luat-o de la un targ de hand made stuff, cu 10 lei parca, iar celelalte doua au fost luate de la Bershka, impreuna la 15 lei.Next up, o bratara crosetata, made by my sister. Check out her blog for very cool hand made things. ^^
This is kind of special for me, pentru ca a fost o supriza placuta for my "wedding" day [ spun "wedding" pentru ca a fost doar starea civila and a little party, dar asta e alta poveste :P ].  Sora mea a crosetat 4 bratari identice, pentru ca suntem 4 surori in familie, iar la nunta am avut matching bracelets ^^Bonus picture: bratara in actiune :D


"Colierul" asta il am din copilarie. Cred ca aveam in jur de 12 ani cand l-am primit de la o vecina si l-am pastrat. Sta la baza gatului si arata very hippie-ish. I still love it.


BEST. ACCESSORY. EVER. 
Am I right? :D 
Chestia asta este o oglinda de buzunar ^^. Am cumparat-o acum cativa ani de pe Ebay. N-am idee de la ce seller, pentru ca au trecut in jur de 4 ani de atunci, insa daca va intereseaza, am gasit cateva modele dragute aici si aici. N-am avut rabdare sa caut prea mult, dar se gasesc si altele, poate si mai nice. :)


Niste elastice de par de la Bobo Shop, cute and fluffy. 


If you are my friend, then you know I like sheep. Fluffy sheep, ugly sheep, New Zealand sheep, you name it :). 
These earrings are hand made of course si i-am primit cadou de la o prietena. How cute are they? ^^


Last but not least, more earrings :D. Cei roz au fost cumparati din Bucuresti, nu mai tin minte de unde, I was a tourist :P, iar intre timp am si pierdut unul din ei. 
The Hello Kitty ones i-am primit cadou, dar sunt aproape sigura ca au fost luati de la Oysho.


Well, aici se incheie prima parte, I hope you enjoyed it. 
Prima poza e un fel de teaser for my next post :P

Have a lovely day!

2 comentarii:

  1. psst.. bratarile sunt facute din dantela ^^" (scuza? eram in criza de timp :D)

    RăspundețiȘtergere