duminică, 7 august 2011

Nail of the day: bright coral + ramble


Everybody loves coral ^^

Am fost ieri in Carrefour, iar la standul de cosmetice erau cateva cosulete cu produse la reducere...of course I couldn't resist :P. Plecasem de acasa cu gandul sa imi cumpar o oja coral, pe cea de la Maybelline Mini Colorama, in nuanta Urban Coral.....am gasit-o, era ultima, iar nuanta era aproape identica cu cea pe care o am pe unghii, si anume Alix Avien, nr 215. Am ramas la asta din simplul motiv ca era mai mare cantitatea de oja, plus ca are si o usoara tenta de pastel.


I love it ^^  
In realitate nu este atat de bright, ci mai degraba un coral pastelat un pic mai cuminte, insa depinde de lumina la care este expusa.



Dupa cum se observa, nuanta este 215, iar oja era redusa de la 14 lei si un pic, la 7 lei si un pic, basically 50% off :D.
Mai erau cateva oje amazing, una tot de la Alix Avien cu glitter, la 7 lei si un pic [ooomg, I loooved it]....alta era nuanta perfecta de taupe de la Bourjois, redusa la 10 lei...iar ojele Rimmel London erau 2 la pret de 1, la 8 lei si ceva parca [in the most lovely mint green ^^] .....insa m-am abtinut de la cumparaturi pentru ca incerc sa strang banii pentru saptamana viitoare and all the days to come ^^. But if you have some money left from the august sales, go check them out  :D.


Aaaaand now comes my ramble part :P
Ce se intampla saptamana viitoare, you ask? Well, plec din tara :D .. de tot *fingers crossed*. :P
We're moving to London, to start a new life there, asa ca nu are rost sa ma apuc de cumparaturi aici. In primul rand, incerc sa nu inghesui prea multe lucruri inutile in bagaj, and second of all, gasesc acolo tot ce-mi trebuie, asa ca nu ma grabesc sa imi fac provizii :P 
De aici vine si intarzierea cu postarile. I try to do my best, dar am avut si inca mai am de umblat prin atatea locuri, ca sa pot rezolva cu acte, analize medicale, dentist, etc. So I'm hoping this will do for a little while. 
Also, sper sa nu va deranjeze prea mult, insa incepand cu data de 13, cand voi ajunge in Londra, voi scrie postarile in engleza. M-am tot gandit la posibilitatea de a scrie in romana + engleza, insa nu stiu daca are rost.
After all, sunt abia la inceput cu blogul, nu am prea multe persoane care ma urmaresc, prin urmare, nu cred ca dezamagesc multa lume daca renunt la a scrie in romana. In plus, cred ca toata lumea stie limba engleza macar cat sa citeasca un post pe blog, and I guess it's gonna help me improve my English skills. So I kinda need the practice.

What do you think?

2 comentarii: