joi, 4 august 2011

Palmer's Natural Bronze Body Lotion


 My very first self tanner :)

N-am mai incercat pana acum lotiuni autobronzante, asa ca am zis sa incep cu un produs fool-proof si anume o lotiune de corp ce ofera un bronz treptat. Dupa zeci de reviewuri urmarite, m-am decis asupra lotunii de la Palmer's, deoarece toata lumea o lauda.

Well....o fi el produs fool-proof, dar la mine tot un mare FAIL a fost. Probabil din partea mea si nu a lotiunii, dar cert e ca mie imi e frica s-o mai folosesc :P


 Ambalajul imi place, pompita e foarte practica, dozeaza o cantitate suficienta de produs, cat sa nu fie prea mult. Ca miros, toata lumea lauda lotiunea, spunand ca nu are acel miros specific al autobronzantelor [biscuiti si vanilie], ci mai degraba ar mirosi a cacao. Chiar daca nu am folosit autobronzante pana acum, mie tot a vanilie si biscuiti imi miroase; sotul meu spune ca miroase a prajituri :), o well, oricum e un miros placut, dulce, pe mine nu ma deranjeaza deloc.


Lotiunea este de o culoare alba laptoasa si e foarte hidratanta. Intra usor in piele, e destul de usor de aplicat. Desi multi au spus ca necesita in jur de 2 aplicari pana sa apara o culoare pe piele, eu am observat o diferenta de la prima aplicare, cand s-a vazut clar ce zone am omis :)). Bronzul e frumos, destul de natural, insa trebuie facut un dus inainte de a iesi din casa, deoarece pateaza hainele. Este de preferat sa fie aplicata seara, ca sa aiba timp sa actioneze pana la dusul de dimineata :)
Bronzul se duce treptat, fara pete evidente, dupa cateva zile.
All in all, e o lotiune buna, hidrateaza si ofera un bronz frumos, inteleg de ce o recomanda atata lume. Eu am gasit-o pe zenit.ro la pretul de 41 lei. 

So what's my problem then? :)) Well, nu stiu cum s-a intamplat, dar pe brate am ramas cu pete urate dupa aplicare. I looked dirty, de parca nu ma spalasem cu saptamanile.
In teorie, stiu ce trebuie facut inainte de autobronzant. Shower and exfoliate, eventual un pic de crema pe zonele mai uscate [coate, genunchi]. Lotiunea am aplicat-o uniform, asa ca nu asta era problema.
A doua oara am fost mult mai atenta la aplicare. M-am asigurat ca lotiunea intra bine in piele , mai ales in zona bratelor, unde fusesera petele. Dupa aprox 2 ore, cand bronzul incepea sa apara, totul era uniform si frumos. Dupa dus insa, aceleasi pete urate, mai mari acum, erau prezente. A durat aproape o saptamana sa scap de ele, desi imi exfoliam pielea la fiecare dus si insistam pana eram rosie. It was a nightmare.
De atunci n-am mai folosit-o. As vrea, dar mi-e cam frica :P Voi ce spuneti? Am gresit undeva cu aplicarea? Pe restul corpului am avut un bronz uniform si am avut grija sa folosesc exact aceeasi cantitate peste tot.

Eu m-am cam resemnat si am decis sa raman fara bronz. Totusi am vazut un review pe blogul Aurorei pentru lotiunea autobronzanta de la Alverde. Merita citit, m-a pus pe ganduri; as vrea s-o incerc, dar in Iasi nu este DM. O well, maybe some day.

On another note, abia astept sa vina toamna. I hate summer :P 

Have a nice day! ^^

Un comentariu: