marți, 2 august 2011

Cheap is good

Nu intotdeauna produsele cele mai scumpe sunt si cele mai bune.
Today I'm gonna show you my top 3 cheap buys ^^; pentru ca uneori mi se pare stupid sa dai banii pe niste chestii care nu merita :) si prefer sa ii investesc in altceva.

Primele 2 sunt produse comercializate sub marca proprie a magazinelor Kaufland, prin urmare le gasiti numai acolo, iar al treilea este un produs de makeup, care se gaseste relativ usor :)


First place goes to :  

My number one cheap product: dischetele demachiante Caterine :D. Why, you ask? Well, eu sunt un pic pretentioasa cand vine vorba de cotton pads, pentru ca nu imi plac cele care se destrama usor si care lasa mii de scame.


Cele de la Caterine au o margine presata, astfel incat nu exista riscul sa imi intre in ochi acele scame atunci cand ma demachiez. [folosesc cotton pads doar la demachierea ochilor, pentru fata am bureteii de celuloza pura de la Martini Spa]. Plus ca de cand le-am descoperit, nu mi-as putea imagina sa mai dau vreodata 5-6 lei pe un pachet de dischete, cand acestea isi fac treaba excelent si costa doar 1,90!!! :D Yep, 1,90 :P Go buy them people ^^ 


Second place:

Number two cheap product: dizolvantul de unghii Blanchette B. 
Inainte sa il descopar, il foloseam pe cel de la Oversa si eram multumita de el. Dar dizolvantul Blanchette este imens, are 200 ml, costa 3,7 lei, actioneaza exact la fel si nici nu contine acetona. Mirosul e cam puternic, insa la fel era si celalalt. I don't mind. 



Third place:

Finally, third place goes to: Miss Sporty Fabulous Lash Waterproof Mascara :D. Se gaseste si in formula normala, nu numai waterproof. Este un rimel bun, I love the formula, not so much the brush. Si nu pentru ca nu ar fi buna, ci pentru ca separa genele, iar mie imi plac rimelurile pentru volum. Dar aplic 2 straturi ca sa incarc genele un pic and I'm good. Cred ca am sa il incerc cu peria de la L'oreal Voluminous, sa vad ce efect are ^^.
In orice caz, pentru teenagers sau beginners e un rimel perfect, pentru ca da un look mai natural genelor, iar pretul e budget friendly: 11 lei :D woop!


So here they are, sper sa le incercati, cel putin primele 2 produse, pentru ca mi se pare inutil sa irositi banii pe ceva mai scump cand ele isi fac treaba foarte bine. In ceea ce priveste rimelul, depinde de gusturile fiecaruia, pentru ca nu toti ne dorim acelasi finish de la un rimel.

Later peeps!

4 comentarii:

  1. Fix pe primele doua le-am primit cadou la giveaway-ul organizat de Moony. Love them to death! Pacat ca nu am un Kaufland prin preajma :(

    Intre chestiile ieftine care imi plac as mai baga masca Kallos si cleanseru Farmec cu aloe.

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat si eu o masca de la Kallos, cea cu placenta [sounds so gross though :))]....a fost ok....si pentru 5 lei nu ma plang....dar parca tot cea de la Elseve e mai buna ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu tot dischete demachiante Caterine folosesc.Si ai dreptate, nu as da 5 lei , cand pot da doar 2:D

    RăspundețiȘtergere
  4. yay! welcome to the club >:D< mie acum 5 lei mi se pare o suma imensa pentru cotton pads :))

    RăspundețiȘtergere